Afacerea Calivita-Oportunitatea perfecta

by | Oct 8, 2016 |

Pentru aceia dintre dvs. care vor lua în serios această oportunitate, ea va deveni o afacere şi principala sursă de venituri a familiei.

Orice om îşi doreşte un viitor fără griji, o apreciere a muncii depuse, un loc de muncă fără program impus, putere proprie de decizie, libertate de acţiune.

Dacă toate acestea vă satisfac şi sunteţi dornici de cunoaştere şi acţiune, înseamnă că avem acelaşi numitor comun:

SUCCESUL în afacrea CaliVita Internaţional,
SĂNĂTATEA voastră şi a familiei voastre şi
INDEPENDENŢA FINANCIARĂ ca rezultat al unei activităţi bine făcute.

De ce am intrat în această afacere? Pentru că nu mai doream să muncim

toată viaţa pentru alţii, pentru că salariul nu ne mai ajungea …, pentru că am trăit alături de părinţii noştri când au fost pensionaţi.

Cine îmi asigură succesul? Nimeni. Pentru că nimeni nu poate garanta

dacă tu vrei, sau nu, să te schimbi. Trebuie să înveţi să gândeşti şi să acţionezi altfel decât ai cunoscut până acum în familie, în societate. Prin urmare, problema eşti tu. Totul depinde de analizarea ta a unde te afli şi unde vrei să ajungi. Dacă îţi proiectezi un vis măreţ, dar realizabil, aici ai şansa să îl vezi materializat în timpul propus. Dacă nu ţii cont de cel care te îndrumă, exagerezi, sau iei totul în derâdere, succesul va fi o stea care se stinge pentru tine. Dacă vrei ca ea să dăinuie veşnic, chiar şi pentru urmaşii tăi, urmează-ţi pas cu pas mentorul.

Meseria aceasta va fi mult mai uşor de făcut şi înţeles decât telecomanda “tembelizorului” şi îţi vei petrece timpul liber neradiat, făcând bani şi legând prietenii cu oameni cu care nu te-ai văzut niciodată.

Totul e să te laşi îndrumat şi să soliciţi să fii îndrumat. Este ca şi cum ai învăţa să mergi dinnou. Te vei împiedica poate de multe NU-uri. Ele apar ca nişte pietre în drumul tău. Dar să nu “plângi” când cazi. Să te ridici repede, să chicoteşti ca un prunc de necazul tău şi să păşeşti mai departe cu mai multă speranţă.

Va trece ceva timp până te vei obişnui cu cei care nu înţeleg (nu vor să creadă în sistem), până vei învăţa să îi combaţi cu propriile lor argumente. Este procesul tău de schimbare, este încercarea prin care am trecut cu toţii.

Este o şcoală nouă, dar singura în care începi să câştigi bani în timp ce înveţi cum.
Nu înveţi pentru ca alţii să facă bani, ci înveţi cum să-i faci tu. Vei ajunge ca tu să nu munceşti pentru bani, ci banii să muncească pentru tine.

Noi te pregătim, tu trebuie să acţionezi.

Afacerea este de viitor? Da! Sistemul de marketing în baza căreia este concepută afacerea, este considerat a fi sistemul mileniului lll. De ce? Consumatorul obişnuit este protejat de ridicarea nejustificată a preţurilor, iar consumatorul afiliat beneficiează din start de o reducere de 30% şi are ocazia să se informeze permanent despre produse, despre sistem. Totodată, cei care imformează mai departe cunoştinţelor lor despre produse, despre sistem, primesc venituri funcţie de implicare. Totul e să vrem să ne shimbăm concepţia despre lume şi viaţă în general. Să eliminăm cuvântul NU din mintea şi acţiunile noastre. Să învăţăm să gândim şi să ne comportăm ca un învingător.

Priveşte viaţa aşa cum e! Puteţi accepta afacerea ca o activitate auxiliară,

pe lângă serviciul existent, valorificându-vă timpul liber. Nu are program impus.

Dacă sunteţi pensionar, cu atât mai bine. Aveţi mai mult timp la dispoziţie pentru această activitate şi ajungeţi mai repede la succes.

Succesul poate fi obţinut de oricine. El nu ţine de mediul din care provii, de vârstă, pregătire profesională, naţionalitate, domiciliu etc., ci de inteligenţă, voinţă şi încredere în sistem, în tine (că eşti capabil să reuşeşti, cum au făcut-o şi alţii).

Ce poti citi in aceasta carte:

  • Ce este MLM-ul, Network Marketing-ul sau Share Marketing-ul ?
  • Produsele naturiste Calivita – cea mai buna alegere
  • Avantajele afilierii la reteaua Calivita
  • Ce ofera Calivita membrilor sai
  • Cum se pot castiga bani din afacerea Calivita (7 tipuri de venit)
  • Care sunt Nivele de Performanta
  • Cateva sfaturi despre dezvoltarea unei afaceri cu produse Calivita
  • Cum sa cumpar produse Calivita la pretul de depozit
  • Cum sa beneficiez de ofertele si promotiile Calivita
  • Alte linkuri utile

Te poate interesa acest video: